2012. november 19., hétfő

Csirkemell saslik/nyárs sütőben


Hozzávalók:
  • csirkemell
  • grill fűszekeverék
  • olaj
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1 db tv paprika
  • 1 db lilahagyma
  • 1 db vöröshagyma
  • sonka
  • szalonna

Elkészítés:
  1. A csirkemellet nagyobb kockákra daraboljuk.
  2. Egy tábla olajat öntünk, beleszórjuk a fűszerkeveréket és a húsokat megforgatjuk benne, pácoljuk. (1-2 órára, vagy akár egy éjszára is benne hagyhatjuk)
  3. A sonkát, szalonnát, paprikát, hagymát kockákra vágjuk.
  4. Váltakozva szúrjuk a nyárspálcára a hozzávalókat.
  5. Tepsiben, rácson sütjük eleinte lefedve, hogy a hús megpuhuljon, majd anélkül, hogy piruljon.
  6. Tört burgonyával tálaltam.

Sütés előtt
Megsütve

1 megjegyzés: