2012. november 19., hétfő

Tárkonyos zöldségleves


Hozzávalók:
  • zöldborsó (mirelit)
  • bébirépa (mirelit) (nekem ez volt itthon)
  • krumpli
  • tárkony
  • fűszerpaprika
  • só, bors
  • natúr joghurt
  • 1 lapos ek. tk. liszt

Elkészítés:
  1. A zöldborsót, répát egy edénybe rakom, felöntöm vízzel, fűszerezem.
  2. Amikor már félig megfőttek a zöldségek, hozzáadom a kockára vágott burgonyát.
  3. A natúr joghurtot kikeverem a liszttel csomómentesre.. A levesből merek egy merőkanál levet, és elkeverem. (Ez a hőkiegyenlítés miatt fontos.) Tárkonyt még adhatunk hozzá.
  4. Hozzáöntöm a leveshez, kavargatom, felforralom, tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése