Hozzávalók:
- csirkemell
- grill fűszekeverék
- olaj
- 1 db kaliforniai paprika
- 1 db tv paprika
- 1 db lilahagyma
- 1 db vöröshagyma
- sonka
- szalonna
Elkészítés:
- A csirkemellet nagyobb kockákra daraboljuk.
- Egy tábla olajat öntünk, beleszórjuk a fűszerkeveréket és a húsokat megforgatjuk benne, pácoljuk. (1-2 órára, vagy akár egy éjszára is benne hagyhatjuk)
- A sonkát, szalonnát, paprikát, hagymát kockákra vágjuk.
- Váltakozva szúrjuk a nyárspálcára a hozzávalókat.
- Tepsiben, rácson sütjük eleinte lefedve, hogy a hús megpuhuljon, majd anélkül, hogy piruljon.
- Tört burgonyával tálaltam.
Sütés előtt |
Megsütve |