2012. szeptember 30., vasárnap

Csirkecomb paprikás tk.galuskával



Hozzávalók:
  • 6 db csirkecomb
  • 2 fej vöröshagyma
  • pirospaprika
  • só, bors
  • olaj

Galuskához: (1 adag)
  • kb. 10 dkg tk.tönkölyliszt
  • 1 evőkanál olaj
  • annyi víz, hogy galuska sűrűségű legyen

Elkészítés:
  1. A hagymát apró kockákra vágjuk, olajon megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a fűszereket, csirkecombokat és vízzel felengedjük.
  3. Fedő alatt addig főzzük, míg a a combok megpuhulnak.
  4. A galuskát sós, lobogó vízbe szaggatjuk, és 5-10 percig tovább főzzük, kavargatjuk.
Tipp:
  • Ízlés szerint adhatunk a paprikáshoz félbe vágott paradicsomot és paprikát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése