2012. szeptember 16., vasárnap

Tonhalas spagetti



Hozzávalók:
  • egy fej hagyma
  • tonhaldarabok (olíva olajban )
  • fűszerpaprika
  • só, bors
  • natúr joghurt
  • tk.liszt
  • durum spagetti tészta
  • reszelt sajt

Elkészítés:
  1. A spagetti tésztát kifőzzük a szokásos módon.
  2. Közben elkészítjük a szószt. A tonhalról leöntjük az edénybe az olíva olajat és az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük. Hozzáadjuk a tonhal darabokat, fűszerezzük és szükség szerint egy kis vizet öntünk hozzá.
  3. A natúr joghurtot elkeverünk 1 teáskanál tk. liszttel, majd egy kis vízzel.
  4. Ráöntjük a haldarabokra, összeforraljuk.
  5. Tésztával tálaljuk és ízlés szerint sajtot reszelhetünk rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése