2012. augusztus 27., hétfő

Egyszerű és gyors ebéd: Virslis tészta



A nagy melegben nem szeretünk a konyhában állni és arra várni, hogy mikorra készül el az ebéd. Ezért is osztom meg ezt az egyszerű, gyors és mégis finom ebédet, a virslis tésztát, ahol nincs más dolgunk, mint megfőzni a bármilyen száraztésztát.

Hozzávalók:

  • durum tészta
  • natúr joghurt
  • virsli
  • só, bors

Elkészítés:

  1. Forrásban lévő vízbe tegyünk egy kanál sót és tegyük bele a durum tésztát. Amikor megfőtt, szűrjük le.
  2. Közben a virslit megfőzzük, (vagy "nyersen") és felkarikázzuk.
  3. Összekeverjük egy natúr joghurttal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a tésztával tálaljuk. (Itt a képen nem kevertem bele a joghurtba a virslit.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése